紐崔萊Nutrilite維他命C效果好唔好?天然維他命C為斜棟爸爸保持體魄健康 回復最天然身體狀態

自己勁Slash又休息少,朋友就介紹Nutrilite紐崔萊Men’s Pack同埋Nutrilite紐崔萊維他命C俾我。咁Nutrilite好唔好,天然維他命C值唔值得試呢?其實之前已接觸過紐崔萊嘅營養補充品,當然知佢係正料啦。而呢包紐崔萊Men’s Pack主要由DoubleX,再加埋Omega3同埋Milk Thistle天然乳薊果精華組成,一包輕鬆補充所需營養,Nutrilite好唔好一目了然喇,簡直無得輸。

紐崔萊Men’s Pack將我每所需嘅營養分成兩小包,一日早晚各一次紐崔萊Men’s Pack,獨立包裝,帶紐崔萊Men’s Pack出街好方便。好似我呢啲Slasher,的確幫咗唔少。

重點來了,到底Nutrilite效果好唔好?紐崔萊DoubleX有12種Vitamin,10種Minerals再加埋21種植物營養素,仲有Omega 3同天然乳薊果精華,保護我個心同肝,食完紐崔萊Men’s Pack一星期左右,已經Feel到自己少咗好多健康嘅問題。

另一樣紐崔萊維他命C就幫我補充整日所需Vitamin C嘅需要。每日食一粒紐崔萊維他命C就已經等如食咗8個橙。(8個橙我唔會食到啦!),每片紐崔萊維他命C含有來自針葉櫻桃的天然維他命C,成份天然。而且最重要,天然維他命C仲可以抗衰老,要拉近同小朋友嘅距離,要後生啲先可以!

依家呢個世代,要做個智慧型嘅爸爸,好忙,但唔好忘記休息,人先會健康。所以識揀性價比高嘅補充品,例如紐崔萊維他命C,絕對係爸爸們智慧嘅表現。想健康陪老婆同小朋友多啲,就要識揀喇 !

了解更多可以到:

紐崔萊維他命C

https://bit.ly/3gQYs8P

認識Amway事業

https://bit.ly/3ctJRyW

#Vinic爸爸育兒手記 #Amway #紐崔萊 #維他命C #Slaher #MensPack #斜棟爸爸 #Vinic爸爸

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s